Help

 

Wachtwoord vergeten?

U kunt hier een nieuw wachtwoord opvragen.

Ik ben mijn gebruikersnaam vergeten, wat nu?

Stuur een e-mail naar klantenservice@boomdenhaag.nl. Vermeld in deze e-mail uw naam en uw adres. We zullen u zo snel mogelijk helpen.

Ik heb nog geen inloggegevens ontvangen, klopt dat?

Alle abonnees ontvangen hun inloggegevens via een automatisch gegenereerde e-mail. In deze e-mail vindt u uw gebruikersnaam en uw wachtwoord. Met uw gebruikersnaam en wachtwoord kunt u inloggen op de tijdschriftenportal.

Kan ik de tijdschriftenportal ook raadplegen op mijn iPad of tablet?

Dat is geen probleem. De website werkt uitstekend op ieder apparaat. Het formaat van de downloads uit de tijdschriftenportal is .pdf. PDF's zijn op alle gangbare apparaten te lezen.

Hoe sluit ik een abonnement af voor één of meerdere abonnementen?

Klik hier voor meer informatie.

Hoe koop ik 24 uur toegang tot een artikel?

Zoek het betreffende artikel op in de tijdschriftenportal. Op de pagina van het betreffende artikel staat hoe u toegang kunt kopen tot het artikel.

Hoe werkt het zoeken via het zoekscherm?

U kunt door de volledige tekst zoeken naar alle artikelen door uw zoekterm in het zoekveld (links op de pagina's) in te vullen. Als u op de ‘zoek’-knop heeft geklikt komt u op de resultatenpagina met zoekfilters, die u helpen om snel bij het door u gezochte artikel te komen. Er zijn op dit moment drie verschillende filters. Met het filter ‘Tijdschrift’ kunt u de zoekresultaten beperken tot één bepaald tijdschrift. Als u een van de tijdschriften aanklikt, zullen de resultaten beperkt worden tot resultaten in het tijdschrift van uw keuze. U kunt desgewenst uw zoekresultaat verder verfijnen met het filter ‘Rubriek’ en/of het filter ‘Jaar’.

Onder het zoekveld in het midden van de pagina staan de gekozen filters met een kruisje (x) erachter. Door op het kruisje te klikken wordt het filter ongedaan gemaakt.

Wanneer u op zoek bent naar een combinatie van woorden, kan dat door de woorden tussen aanhalingstekens te zetten. Bijvoorbeeld:

"Den Haag"

Als u op zoek bent naar een combinatie van bepaalde woorden in een artikel, kan dat door deze woorden in het zoekveld te typen en met een spatie te scheiden. Bijvoorbeeld:

"Den Haag" verbod

Als u op zoek bent naar een artikel waar een bepaald woord in voorkomt, maar een ander woord juist niet, kan dat door deze woorden in het zoekveld te typen, en een minteken te plaatsen voor het woord dat niet gewenst is. Bijvoorbeeld:

"Den Haag" -verbod

Hoe zoek ik naar een auteur of trefwoord?

Als u een artikel leest van een auteur en u wilt weten welke artikelen dezelfde auteur nog meer heeft geschreven, klikt u simpelweg op de auteursnaam. U vindt dan alle artikelen van deze auteur in ons archief. Hetzelfde geldt voor de trefwoorden: door op een trefwoord te klikken vindt u alle artikelen in ons archief met hetzelfde trefwoord.

Kan ik een artikel ook printen?

Het is toegestaan om een artikel voor eigen gebruik te printen. Om een artikel te printen kiest u voor ‘Toon PDF’ en vervolgens klikt u op de printknop.

Wat omvat het archief?

Alle artikelen vanaf 2009 zijn beschikbaar in HTML en PDF, ook zijn de artikelen vanaf 2009 voorzien van hyperlinks naar bijvoorbeeld wet- en regelgeving. Artikelen van voor 2009 zijn alleen beschikbaar in PDF.