Mr. dr. J.H. de Graaf
Mr. dr. J.H. (Coby) de Graaf is directeur van het Centre for Children’s Rights Amsterdam, gastmedewerker bij de Universiteit Leiden. Zij maakt deel uit van de redactie van dit tijdschrift.

Mr. E. Lam
Mr. E. (Esther) Lam is werkzaam bij &jeugd. Bij &jeugd richt zich op juridische ondersteuning van organisaties en (jeugd)professionals. Zij maakt deel uit van de redactie van dit tijdschrift.
  • Samenvatting

      In het artikel wordt ingezoomd op het op 31 januari 2024 gepubliceerde advies ‘Kinderen en ouders met recht goed beschermd’ van de Commissie rechtsbescherming en rechtsstatelijkheid in het Toekomstscenario kind- en gezinsbescherming’. In deze bijdrage worden de belangrijkste bevindingen op hoofdlijnen en de betekenis hiervan voor kinderen en ouders besproken en wordt een beschouwing op het advies gegeven.

Om de rest van dit artikel te lezen moet u inloggenHeeft u een registratiecode ontvangen maar nog geen toegang? Activeer dan hier uw code.

Weet u uw wachtwoord niet meer? Nieuw wachtwoord aanvragen.

Toegang tot dit losse artikel kopen

Voor een vast bedrag van € 17,50 (excl. btw) koopt u 24 uur online toegang tot dit artikel. Met deze 24 uur toegang kunt u een artikel online raadplegen en in PDF downloaden en printen.
Per mail ontvangt u een activatiecode waarmee u 24 uur toegang tot het artikel kunt activeren.

24 uur toegang € 17,50 (excl. btw)

Uw aankoop activeren

Heeft u een activatiecode, dan kun u uw product hier activeren.