Crimmigratie & Recht

Miscellaneous

(Un)tangled

Auteurs Anne Schaarschmidt en Anne Jonker
Auteursinformatie

Anne Schaarschmidt
Anne Schaarschmidt is grafisch ontwerper. Met haar werk richt ze zich op interdisciplinaire samenwerkingen, waarbij ze ontwerp beschouwt als middel om dialogen aan te gaan. Momenteel werkt ze aan verschillende projecten waar de verbinding tussen kunst en wetenschap centraal staat.

Anne Jonker
Anne Jonker studeerde politicologie en rechtssociologie en houdt zich daarnaast bezig met tekstuele vormgeving en het maken van een vertaalslag tussen kunst en wetenschap. Momenteel is ze werkzaam als onderwijs- en onderzoeksassistent aan de Universiteit Leiden.

Om de rest van dit artikel te lezen moet u inloggenHeeft u een registratiecode ontvangen maar nog geen toegang? Activeer dan hier uw code.

Weet u uw wachtwoord niet meer? Nieuw wachtwoord aanvragen.