Crimmigratie & Recht

Miscellaneous

zonder titel

Auteurs Shadows United
Auteursinformatie

Shadows United
Het kunstenaarscollectief Shadows United is een bijzondere groep Rotterdamse kunstenaars met en zonder de juiste verblijfspapieren. Ze strijden voor social justice en gebruiken schaduwtheater om de complexe realiteit van het leven te vangen, vorm te geven en te verteren. Het zijn Rotterdammers die al jarenlang leven als schaduwen van de stad. Als kunstenaar herdefiniëren zij zichzelf. Ze gaan met hun kunst op zoek naar een gehoor voor duizenden schaduwen. Shadows United bestaat uit de volgende kunstenaars: Abdul, Arthur, Andreia, Anita, Elvis, Jozef, Luc, Nour, John en Stavros.

Om de rest van dit artikel te lezen moet u inloggen



Heeft u een registratiecode ontvangen maar nog geen toegang? Activeer dan hier uw code.

Weet u uw wachtwoord niet meer? Nieuw wachtwoord aanvragen.