Tijdschrift voor Bijzonder Strafrecht & Handhaving

Editorial

Redactioneel ter ere van Henny Sackers

Trefwoorden bijzonder strafrecht, fraude, daderschap
Auteurs Mr. J. Boonstra
Auteursinformatie

Mr. J. Boonstra
Mr. J. Boonstra is een van de founding mothers en eindredacteur van het Tijdschrift voor Bijzonder Strafrecht & Handhaving, oprichter van BijzonderStrafrecht.nl en BijzonderStrafrecht Academie en tevens werkzaam als Senior Legal Adviser bij De Brauw Blackstone Westbroek.
  • Samenvatting

      Deze editie van het Tijdschrift voor Bijzonder Strafrecht & Handhaving betreft een ‘bijzondere’ en wordt opgedragen aan Henny Sackers, een van de founding fathers van dit tijdschrift. Het is een man die van vele markten thuis is. Dat was ook de inspiratie voor dit themanummer. We brengen een ode aan Henny door het samenstellen van een nummer met bijdragen die aansluiten bij een aantal van zijn interessegebieden.

Om de rest van dit artikel te lezen moet u inloggenHeeft u een registratiecode ontvangen maar nog geen toegang? Activeer dan hier uw code.

Weet u uw wachtwoord niet meer? Nieuw wachtwoord aanvragen.

Toegang tot dit losse artikel kopen

Voor een vast bedrag van € 17,50 (excl. btw) koopt u 24 uur online toegang tot dit artikel. Met deze 24 uur toegang kunt u een artikel online raadplegen en in PDF downloaden en printen.
Per mail ontvangt u een activatiecode waarmee u 24 uur toegang tot het artikel kunt activeren.

24 uur toegang € 17,50 (excl. btw)

Uw aankoop activeren

Heeft u een activatiecode, dan kun u uw product hier activeren.