18796664_covr
Rss

Tijdschrift voor Constitutioneel Recht

Over dit tijdschrift  

Meld u zich hier aan voor de attendering op dit tijdschrift zodat u direct een mail ontvangt als er een nieuw digitaal nummer is verschenen en u de artikelen online kunt lezen.

Aflevering 4, 2014

T.A.J.A. Vandamme
Dr. T.A.J.A. (Thomas) Vandamme is docent/onderzoeker Europees recht bij het Amsterdam Centre for European Law and Governance van de Universiteit van Amsterdam.
Artikel

Het dubbelmandaat: tussen droom en daad…

Auteurs J.H. Klok en H.M.B. Breunese
Auteursinformatie

J.H. Klok
Mr. J.H. Klok is werkzaam bij de directie Constitutionele Zaken en Wetgeving van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

H.M.B. Breunese
Mr. H.M.B. Breunese is werkzaam bij de directie Constitutionele Zaken en Wetgeving van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

E.F. Stamhuis
Prof. mr. E.F. Stamhuis is hoogleraar straf(proces)recht en decaan faculteit Cultuur- en rechtswetenschappen Open Universiteit.

R. Nehmelman
Prof. mr. R. Nehmelman is hoogleraar Publiek organisatierecht, in het bijzonder op het gebied van het waterbeheer, Universiteit Utrecht en lid van de Raad voor het Openbaar Bestuur.

J. Cohen
Prof. mr. dr. M.J. Cohen is hoogleraar op de Thorbeckeleerstoel (gemeenterecht/gemeentekunde) aan de Universiteit Leiden.

L.D. Barroso
L.D. (Luis) Barroso is a Visiting Researcher at Católica Global Law School. I am grateful to Floris de Witte for valuable comments on a previous draft of this article. I also want to thank Gonçalo Almeida Ribeiro for valuable discussions on these topics. All errors are mine.

J. Goossens
Jurgen Goossens is doctoraal onderzoeker publiekrecht aan de Universiteit Gent.

Y. Haeck
Yves Haeck is professor mensenrechten en grondwettelijk recht aan de Universiteit Gent.
Boeken

Evenredigheidsdilemma’s

Auteurs R. de Lange
Auteursinformatie

R. de Lange
Prof. mr. R. de Lange is hoogleraar Staatsrecht en Vergelijkend Staatsrecht, Erasmus Universiteit Rotterdam.