Tijdschrift voor Gezondheidsrecht

Practice

Kroniek rechtspraak bestuursrecht

Auteurs Mr. J.A.E. van der Jagt-Jobsen en Mr. M.A. de Vries
DOI
Auteursinformatie

Mr. J.A.E. van der Jagt-Jobsen
Juliette van der Jagt-Jobsen en Merle de Vries zijn beiden advocaat bij Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn advocaten en notarissen te Den Haag. Juliette is met ingang van 15 juni 2016 in dienst getreden als staats- en bestuursrechtjurist in dienst bij de Vereniging van Nederlandse Gemeenten.

Mr. M.A. de Vries
Juliette van der Jagt-Jobsen en Merle de Vries zijn beiden advocaat bij Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn advocaten en notarissen te Den Haag.
  • Samenvatting

      De Kroniek rechtspraak bestuursrecht bespreekt de jurisprudentie van 9 april 2014 tot en met 15 april 2016. De kroniek bevat een overzicht van de belangrijkste bestuursrechtelijke uitspraken op het gebied van de gezondheidszorg: algemeen bestuurs(proces)rechtelijke onderwerpen, uitspraken over de Wet BIG, diverse uitspraken op het terrein van handhaving, Wob-jurisprudentie, een uitspraak over de Wbp, jurisprudentie over de Geneesmiddelenwet, varia en de rapporten van de Nationale Ombudsman.

Om de rest van dit artikel te lezen moet u inloggen



Heeft u een registratiecode ontvangen maar nog geen toegang? Activeer dan hier uw code.

Weet u uw wachtwoord niet meer? Nieuw wachtwoord aanvragen.

Toegang tot dit losse artikel kopen

Voor een vast bedrag van € 17,50 (excl. btw) koopt u 24 uur online toegang tot dit artikel. Met deze 24 uur toegang kunt u een artikel online raadplegen en in PDF downloaden en printen.
Per mail ontvangt u een activatiecode waarmee u 24 uur toegang tot het artikel kunt activeren.

24 uur toegang € 17,50 (excl. btw)

Uw aankoop activeren

Heeft u een activatiecode, dan kun u uw product hier activeren.