01650874_covr Rss

Tijdschrift voor Gezondheidsrecht

Tijdschrift voor Gezondheidsrecht (TvGR) biedt u diverse wetenschappelijke en opiniërende artikelen over gezondheidsrecht. Deskundigen geven hun visie op actuele thema's, nieuwe wetsvoorstellen en recente jurisprudentie. Zo bent u altijd op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van gezondheidsrecht. Ieder nummer bevat een selectie van de belangrijkste uitspraken op een groot aantal terreinen, waaronder het bestuursrecht, het tuchtrecht, het civielrecht en het strafrecht. Daarnaast bevat het tijdschrift een kroniek rechtspraak, boekbesprekingen, actuele berichten uit het veld, zoals benoemingen en aankondigingen van belangrijke cursussen en congressen.

Kopij kan worden gezonden aan redactiesecretaris Lies Meiboom, via info@sweepingmaytree.com. Ook een auteursinstructie is verkrijgbaar bij de redactiesecretaris.

Abonnementsprijzen

Klik hier voor de productpagina met abonnementsprijzen van dit tijdschrift

Extra materiaal

Auteursinstructie

Redactie

Mr. dr. V.E.T. Dörenberg, Mr. F.H. de Haan, Mr. M.F. van der Mersch, Mr. dr. E. Pans, Prof. mr. dr. M.C. Ploem (hoofdredacteur), Mr. drs. M.J.J. de Ridder, Mr. drs. J.J. Rijken, Mr. R.P. de Roode en Dr. K. Van Assche