Om_tvjr_2019_01_01_def_uitsnede_pagina_1_large Rss

Tijdschrift voor Jeugdrecht

Tijdschrift voor Jeugdrecht (TvJr) is hét tijdschrift voor de praktiserende jeugdrechtjurist. De doelstelling van TvJr is de praktiserende jeugdrechtjurist op een overzichtelijke manier te voorzien van kwalitatief hoogwaardige informatie over actuele (juridische) ontwikkelingen en hem daarbij tevens te verwijzen naar informatie aangeboden in andere producten. TvJr is zowel een signalerende als verdiepende praktijkgerichte informatiebron. Uitgangspunt is dat de inhoud van de artikelen kwalitatief hoogwaardig is en dat de artikelen oplossingen of overzichten bieden voor de praktijk van de jurist. Voor de artikelen in TvJr geldt dat het Internationale Verdrag inzake de Rechten van het Kind telkens bron en ijkpunt is.

Voor vragen aan de redactie kunt u mailen naar mr. Heleen Middelkoop, heleen-middelkoop@hotmail.com. Ook de auteursinstructies zijn op te vragen bij de redactiesecretaris.

Abonnementsprijzen

Klik hier voor de productpagina met abonnementsprijzen van dit tijdschrift

Redactie

mr. dr. J.H. de Graaf, mr. dr. M.P. de Jong-de Kruijf, mr. E. Lam, mr. M.M.C. Limbeek, mr. H.E. Middelkoop (redactiesecretaris), mr. E. Polhuijs, mr. A.E.J. Satink, mr. I.J.M. Schepens, mr. drs. C.J. Ullersma, mr. T. de Vette