Tijdschrift voor Klachtrecht

Article

Informele klachtbehandeling: tussen hulpverlening en formele klachtprocedures

Auteurs Jolien van Boven en Katrien Klep
DOI
Auteursinformatie

Jolien van Boven
Mr. H.J. van Boven is als promovenda verbonden aan de afdeling Jeugdrecht van de Universiteit Leiden. Zij werkt aan een proefschrift waarin uithuisplaatsingsprocedures worden bezien in het licht van het equality of arms-beginsel.

Katrien Klep
Mr. dr. K.F.M. Klep is universitair docent bij de afdeling Jeugdrecht van de Universiteit Leiden. Deze bijdrage is onderdeel van haar project Kinderrechten op decentraal niveau: access to (social) justice in het jeugddomein op gemeentelijk niveau en is mede mogelijk gemaakt door het Leids Universiteits Fonds / Kroese-Duijsters Fonds, www.luf.nl.

Om de rest van dit artikel te lezen moet u inloggenHeeft u een registratiecode ontvangen maar nog geen toegang? Activeer dan hier uw code.

Weet u uw wachtwoord niet meer? Nieuw wachtwoord aanvragen.