Jv_0167-5850_2023_049_002_totaal_original1024_1_large
Rss

Justitiële verkenningen

Meer op het gebied van Criminologie en veiligheid

Over dit tijdschrift  

Meld u zich hier aan voor de attendering op dit tijdschrift zodat u direct een mail ontvangt als er een nieuw digitaal nummer is verschenen en u de artikelen online kunt lezen.

Aflevering 6, 2010
Redactioneel

Voorwoord

Auteurs M.P.C. Scheepmaker

M.P.C. Scheepmaker

E.A. van Zoonen
Prof. dr. Liesbet van Zoonen is als hoogleraar Communication and Media Studies verbonden aan de Loughborough University in Engeland.

H. Nelen
Prof. dr. Hans Nelen is als hoogleraar Criminologie verbonden aan de faculteit Rechtsgeleerdheid van de Universiteit Maastricht.
Artikel

Tussen Marrakech en Theater De Flint

Ideologie en praktijk in moskeebouw

Auteurs O. Verkaaik
Auteursinformatie

O. Verkaaik
Dr. Oskar Verkaaik is als assistant professor verbonden aan het Research Center for Religion and Society van de Universiteit van Amsterdam.
Artikel

Maakbaarheid

Auteurs J.A. de Bruijn
Auteursinformatie

J.A. de Bruijn
Prof. dr. Hans de Bruijn is als hoogleraar Bestuurskunde verbonden aan de Faculteit Techniek, Bestuur en Management van de Technische Universiteit Delft.

J. Janssen
Dr. Janine Janssen is hoofd onderzoek bij het Landelijk Expertise Centrum Eergerelateerd Geweld, dat is ondergebracht bij politie Haaglanden. Daarnaast is zij geïnteresseerd in de positie van dieren in de criminologie.

M. Schuilenburg
Mr. drs. Marc Schuilenburg is als docent criminologie verbonden aan de Faculteit Rechten van de Vrije Universiteit in Amsterdam.
Artikel

Wit bij wit, blauw bij rood

Auteurs F. van Gemert
Auteursinformatie

F. van Gemert
Dr. Frank van Gemert is als hoofddocent criminologie verbonden aan de Faculteit Rechtsgeleerdheid van de Vrije Universiteit in Amsterdam.
Artikel

Kroepoek bakken tussen kakkerlakken

Achter de schermen van de toko

Auteurs J.P. van der Leun
Auteursinformatie

J.P. van der Leun
Prof. dr. Joanne van der Leun is als hoogleraar Criminologie verbonden aan de Faculteit Rechtsgeleerdheid van de Universiteit Leiden.
Artikel

Koninkrijksrelaties: Yes We Can!

Auteurs F. Guadeloupe
Auteursinformatie

F. Guadeloupe
Dr. Francio Guadeloupe is als docent en onderzoeker verbonden aan de afdeling Culturele Antropologie en Ontwikkelingstudies van de Radboud Universiteit in Nijmegen en de afdeling Culturele Antropologie van de Universiteit van Amsterdam.
Agenda

Congresagenda