PROCES

Article

‘Yo meneer de Beer!’

Jeugdofficier van justitie met een breed perspectief

Auteurs Jolande uit Beijerse, Linda Dubbelman, Sigrid van Wingerden en Janine Janssen
DOI
Auteursinformatie

Jolande uit Beijerse
Jolande uit Beijerse is hoogleraar Justitiële Jeugdinterventies en universitair hoofddocent straf- en strafprocesrecht aan de Erasmus School of Law, Rotterdam.

Linda Dubbelman
Linda Dubbelman is senior officier van justitie (Parket-Generaal), programmadirecteur Openbaar Ministerie (Jeugd, huiselijk geweld, kindermishandeling, zeden; Verplichte en forensische zorg).

Sigrid van Wingerden
Sigrid van Wingerden is universitair hoofddocent bij het Instituut voor Strafrecht en Criminologie van de Universiteit Leiden en tevens voorzitter van de redactie van PROCES.

Janine Janssen
Janine H.L.J. Janssen is lector Veiligheid in Afhankelijkheidsrelaties aan Avans Hogeschool en de Politieacademie, hoofd onderzoek van het Landelijk Expertise Centrum Eer Gerelateerd Geweld en bijzonder hoogleraar Rechtsantropologie aan de Open Universiteit. Zij is tevens voorzitter van de redactie van PROCES.

Om de rest van dit artikel te lezen moet u inloggenHeeft u een registratiecode ontvangen maar nog geen toegang? Activeer dan hier uw code.

Weet u uw wachtwoord niet meer? Nieuw wachtwoord aanvragen.

Toegang tot dit losse artikel kopen

Voor een vast bedrag van € 17,50 (excl. btw) koopt u 24 uur online toegang tot dit artikel. Met deze 24 uur toegang kunt u een artikel online raadplegen en in PDF downloaden en printen.
Per mail ontvangt u een activatiecode waarmee u 24 uur toegang tot het artikel kunt activeren.

24 uur toegang € 17,50 (excl. btw)

Uw aankoop activeren

Heeft u een activatiecode, dan kun u uw product hier activeren.