Recht der Werkelijkheid

Redactioneel

De paradigmatische en interdisciplinaire verwantschap van de sociaalwetenschappelijke studie van het recht met het leven en werk van Eline en Vincent Ostrom

Trefwoorden editorial
Auteurs Koen Van Aeken
Auteursinformatie

Koen Van Aeken
Koen Van Aeken is universitair docent aan Tilburg Law School. Na zijn studies politieke en sociale wetenschappen aan de Universiteit Antwerpen vervolmaakte hij zich aan de University of Essex in sociaalwetenschappelijke onderzoeksmethoden. In 2002 promoveerde hij met een rechtssociologisch proefschrift over wetsevaluatie aan zijn alma mater. Zijn onderzoek situeert zich op het domein van de methodologie en institutionalisering van evaluatie van regelgeving, democratische functies van reguleringsmanagement en informele processen in een publiekrechtelijke context. Hij doceert Recht en Maatschappij in Tilburg en geeft daarnaast cursussen over zijn onderzoeksthema’s aan binnen- en buitenlandse bestuurlijke professionals, en adviseert binnen- en buitenlandse besturen over consultatie en evaluatie.
  • Samenvatting

      This editorial offers an introduction to the current issue.

Om de rest van dit artikel te lezen moet u inloggen



Heeft u een registratiecode ontvangen maar nog geen toegang? Activeer dan hier uw code.

Weet u uw wachtwoord niet meer? Nieuw wachtwoord aanvragen.

Toegang tot dit losse artikel kopen

Voor een vast bedrag van € 17,50 (excl. btw) koopt u 24 uur online toegang tot dit artikel. Met deze 24 uur toegang kunt u een artikel online raadplegen en in PDF downloaden en printen.
Per mail ontvangt u een activatiecode waarmee u 24 uur toegang tot het artikel kunt activeren.

24 uur toegang € 17,50 (excl. btw)

Uw aankoop activeren

Heeft u een activatiecode, dan kun u uw product hier activeren.