StAB

Jurisprudentie

ABRvS 10 december 2008, nrs. 200708945/1 en 200708948/1 (GS Limburg)

Auteurs Hans Paul Nijhoff

Hans Paul Nijhoff
  • Samenvatting

      Ook tijdens periode die nodig is voor het omschakelen op een betere beschikbare techniek dient te worden voldaan aan het wettelijk vereiste dat ten minste de beste beschikbare technieken worden toegepast; daarbij dient echter in aanmerking te worden genomen dat in deze periode het wettelijk beoogde beschermingsniveau niet altijd kan worden bereikt. Vernietiging emissienorm die ná overgangsperiode geldt nu onzeker is of deze kan worden nageleefd.

Om de rest van dit artikel te lezen moet u inloggenHeeft u een registratiecode ontvangen maar nog geen toegang? Activeer dan hier uw code.

Weet u uw wachtwoord niet meer? Nieuw wachtwoord aanvragen.