Tmd_2016_20_02_omslag_large Rss

Nederlands-Vlaams tijdschrift voor mediation en conflictmanagement

Het Nederlands-Vlaams tijdschrift voor Mediation en conflictmanagement bespreekt de relevante ontwikkelingen in binnen- en buitenland, biedt zowel wetenschappelijke als 'interdisciplinaire' beschouwingen en vormt een platform voor de praktijkervaringen van mediators.

Het tijdschrift is onmisbaar voor iedereen die werkzaam is als mediator, maar ook interessant voor mensen die werkzaam zijn in de advocatuur en de adviespraktijk.

Peer review
Het Nederlands-Vlaams tijdschrift voor Mediation en conflictmanagement is een peer reviewed tijdschrift. De hoofdredacteur voert vooraf een marginale toetsing uit met betrekking tot de prima facie plaatsbaarheid van het artikel in het tijdschrift. Plaatsbaar geachte bijdragen worden vervolgens onderworpen aan een dubbel blinde peer review. Ingediende artikelen worden geanonimiseerd voorgelegd aan twee experts. De opmerkingen en suggesties van deze experts worden geanonimiseerd bezorgd aan de auteur. De redactie neemt op basis van het verslag van de experts een beslissing om het artikel te accepteren, te weigeren of om de auteur te verzoeken het artikel aan te passen.

De auteursrichtlijnen vindt u onder de tab extra materiaal. Vragen aan de redactie kunt u mailen naar Paulina Damen, pdamen@redactiebureau.nl.

Abonnementsprijzen

Klik hier voor de productpagina met abonnementsprijzen van dit tijdschrift

Extra materiaal

Author Guidelines
Auteursrichtlijnen
Infosheet 2016
Effectief onderhandelen bij mediation - Studententeams strijden 10 & 11 november 2016 om wildcard voor Parijs

Redactie

Paulina Damen (redactiesecretaris), L. Demeyere lic. rechten & lic. TEW, B. Gayse, Mr. dr. R.W. Jagtenberg, Prof. dr. E. Lancksweerdt, P. Van Leynseele, Prof. dr. M. Piers, Mr. R. Ritzen, Mr. dr. A.J. de Roo (hoofdredacteur), en Dr. H. Verbist