DOI: 10.5553/TvT/187987052019010003008

Tijdschrift voor ToezichtAccess_open

Vacature

Vacature

DOI
Toon PDF Toon volledige grootte
Statistiek Citeerwijze
Dit artikel is keer geraadpleegd.
Dit artikel is 0 keer gedownload.
Aanbevolen citeerwijze bij dit artikel
, 'Vacature', TvT 2019-3, p. 127-127

Dit artikel wordt geciteerd in

  • Gezocht: redacteuren voor Tijdschrift voor Toezicht

   De redactie van het Tijdschrift voor Toezicht zoekt twee nieuwe leden. Heb je in je dagelijks werk met toezicht te maken? Lijkt het je leuk om mee te bepalen welke onderwerpen aandacht krijgen in ons tijdschrift? En wil je je netwerk in het toezicht verder uitbreiden? Meld je dan nu aan!

   Tijdschrift voor Toezicht is een wetenschappelijk tijdschrift van, voor en door experts die zich beroepshalve bezighouden met het onderwerp toezicht in al zijn facetten. Het wil een brug slaan tussen wetenschap en praktijk en faciliteert dat uiteenlopende disciplines van elkaar kunnen leren. Het kijkt daarbij ook over de landsgrenzen heen. Het doel is het bijeenbrengen, duiden en verspreiden van kennis en informatie.

   We vergaderen 4 keer per jaar in Utrecht (nabij Utrecht CS). Als redactielid breng je ideeën in, en selecteer, beoordeel en begeleid je de binnengekomen bijdragen en bepaal je samen met andere redactieleden wat de inhoud van het nieuwe nummer gaat worden. Als redacteur zit je boven op de laatste ontwikkelingen in het toezicht, je raakt goed geïnformeerd, doet leuke en interessante contacten op en je hebt de kans je stem te laten horen.

   Wij verwachten van een redactielid het volgende:

   • Je bent gepromoveerd (het tijdschrift is interdisciplinair, dus verschillende academische achtergronden zijn welkom)

   • Je bent werkzaam in de wetenschap of bij een toezichthouder

   • Je bent enthousiast over de ontwikkelingen op het gebied van toezicht en je wilt je hiervoor inzetten.

   • Je spreekt Nederlands

   Mocht je de redactie van Tijdschrift voor Toezicht willen komen versterken, stuur dan een e-mail met je CV en een korte motivatiebrief naar: tvt@boomdenhaag.nl


Print dit artikel