Tijdschrift voor Toezicht

Book Review

In gesprek met Aute Kasdorp

Proefschrift: Between Scylla and Charybdis; Regulators’ supervisory practice in the face of harmful but legal regulatee conduct

Auteurs Anna Merz en Pieter Welp
DOI
Auteursinformatie

Anna Merz
A. Merz MA is promovenda bij de sectie Criminologie van de Erasmus Universiteit Rotterdam en redactielid van Tijdschrift voor Toezicht.

Pieter Welp
Drs. P. Welp is senior wetenschappelijk medewerker van de Inspectieraad en redactielid van Tijdschrift voor Toezicht.
  • Samenvatting

      In de serie ‘in gesprek met een pas gepromoveerde onderzoeker’ geven we aandacht aan promotieonderzoeken die voor toezichthouders relevant zijn. Hiervoor interviewen we als redactie van het Tijdschrift voor Toezicht (recent) gepromoveerde onderzoekers over hun onderzoek en de betekenis ervan voor het toezicht.
      In dit interview spraken Anna Merz en Pieter Welp, redacteuren van het Tijdschrift voor Toezicht, met Aute Kasdorp die recent promoveerde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam op zijn onderzoek naar de reactie van toezichthouders op maatschappelijk schadelijk, maar desalniettemin legaal gedrag van onder toezicht staande organisaties. Hij heeft Supervision Strategy opgericht; een bedrijf dat inzet op het ontwikkelen van effectieve strategieën en methoden voor toezicht en handhaving.

Om de rest van dit artikel te lezen moet u inloggenHeeft u een registratiecode ontvangen maar nog geen toegang? Activeer dan hier uw code.

Weet u uw wachtwoord niet meer? Nieuw wachtwoord aanvragen.

Toegang tot dit losse artikel kopen

Voor een vast bedrag van € 17,50 (excl. btw) koopt u 24 uur online toegang tot dit artikel. Met deze 24 uur toegang kunt u een artikel online raadplegen en in PDF downloaden en printen.
Per mail ontvangt u een activatiecode waarmee u 24 uur toegang tot het artikel kunt activeren.

24 uur toegang € 17,50 (excl. btw)

Uw aankoop activeren

Heeft u een activatiecode, dan kun u uw product hier activeren.