Screen_shot_2017-09-07_at_11.04.55 Rss

Tijdschrift voor Toezicht

Tijdschrift voor Toezicht (TvT) is een wetenschappelijk tijdschrift van, voor en door experts die zich beroepshalve bezighouden met het onderwerp toezicht in al zijn facetten. Het wil een brug slaan tussen wetenschap en praktijk en faciliteert dat uiteenlopende disciplines van elkaar kunnen leren. Het kijkt daarbij ook over de landsgrenzen heen. Het doel is het bijeenbrengen, duiden en verspreiden van kennis en informatie. Tijdschrift voor Toezicht richt zich op toezichthouders, beleidsmakers, ambtenaren, juristen, economen en fiscalisten die werkzaam zijn in alle sectoren waar overheidstoezicht plaatsvindt, van de financiële sector tot de zorg en van de bouwwereld tot de huursector.

Voor vragen aan de redactie, de auteursinstructie of het aanleveren van een artikel, kunt u mailen naar tvt@boomdenhaag.nl.

Abonnementsprijzen

Klik hier voor de productpagina met abonnementsprijzen van dit tijdschrift

Redactie

mr. M.L. Batting, dr. J.J.H. Beckers (hoofdredacteur), prof. dr. C.H.J.M. Braun, prof. dr. M.L.P. Groenleer, dr. C.W. Hijzen, dr. N. Hoogervorst, J.J. Meester (MSc), mr. dr. A.G. Mein, F.P van Bruggen (MA, Msc), prof. dr. E.F. van Steenbergen, dr. S.I. Wassenburg, drs. P. Welp en dr. P. de Winter.