Zoekresultaat: 8 artikelen

x
De zoekresultaten worden gefilterd op:
Tijdschrift StAB x Jaar 2011 x Rubriek Jurisprudentie x

  Openluchtmuseum is object voor dag­recreatie als bedoeld in het Blm, ook al is het slechts gedurende een gedeelte van het jaar geopend en dan nog slechts een beperkt aantal dagdelen per week.

Jurisprudentie

ABRvS 9 maart 2011, nr. 201006983/1/M2 (­Boxmeer)

Tijdschrift StAB, Aflevering 2 2011
Auteurs Hans Paul Nijhoff
Samenvatting

  Verruiming van toepassing artikel 6:13 Awb onder de Wabo.Verlaten van eis dat beroepsgronden hun grondslag moeten hebben in de ziens­wijzen die zijn ingebracht.


Hans Paul Nijhoff

  Uitzicht. Bestemming alleen aanvaardbaar als in het plan een voorschrift is opgenomen dat de aanleg en de instandhouding van een beplantingshaag garandeert.


Tycho Lam

  Criteria bestuurlijk overleg. Opdracht aan gemeente om alsnog te overleggen.

  Tegen een besluit dat is genomen na vernietiging van een eerder besluit kunnen door dezelfde appellant in beginsel geen nieuwe beroepsgronden worden ingebracht.

  Voorschrijven van grotere mate van vervuiling is in het belang van de doelmatige werking van het zuiveringstechnische werk (Wvo-belang) en niet in strijd met het BBT-vereiste.

Jurisprudentie

ABRvS 11 mei 2011, nr. 201002353/1/M2 (GS Noord-Brabant)

Tijdschrift StAB, Aflevering 3 2011
Auteurs Valérie van ’t Lam
Samenvatting

  Ondanks beschikbaarheid nieuwere versie NeR is terecht aansluiting gezocht bij ­versie van de NeR als genoemd in de ­Regeling aanwijzing BBT-documenten.


Valérie van ’t Lam

  Relatie financiële uitvoerbaarheid en eventuele ongeoorloofde staatsteun. Wijziging jurisprudentie inzake toetsingskader.


Tonny Nijmeijer
Interface Showing Amount
U kunt door de volledige tekst zoeken naar alle artikelen door uw zoekterm in het zoekveld in te vullen. Als u op de knop 'Zoek' heeft geklikt komt u op de zoekresultatenpagina met filters, die u helpen om snel bij het door u gezochte artikel te komen. Er zijn op dit moment twee filters: rubriek en jaar.