Zoekresultaat: 16 artikelen

x
De zoekresultaten worden gefilterd op:
Rubriek Recent x

Hedy Jak
Recent

Gezien

Tijdschrift Advocatenblad, Aflevering 10 2019
Auteurs Kees Pijnappels

Kees Pijnappels

Tatiana Scheltema

Kees Pijnappels

Kees Pijnappels
Recent

Gezien

Tijdschrift Advocatenblad, Aflevering 7 2018
Auteurs Kees Pijnappels

Kees Pijnappels
Recent

Delict in beeld

Tijdschrift Advocatenblad, Aflevering 1 2018
Auteurs Sylvia Kuijsten

Sylvia Kuijsten
Recent

Verzekeringsgeneeskunde hier en nu

Tijdschrift Tijdschrift voor Gezondheidsrecht, Aflevering 8 2011
Trefwoorden fraudebestrijding, mediprudentie, participatie, richtlijnontwikkeling, taakdelegatie, verzekeringsgeneeskunde
Auteurs Mr. W.A. Faas
SamenvattingAuteursinformatie

    In dit artikel komen enkele belangrijke actuele vraagstukken in de verzekeringsgeneeskunde aan bod: de beoordeling van compensatie en/of begeleiding bij participatie, de toenemende noodzaak van taakdelegatie, de problemen rondom het beoordelen van de prognose van arbeidsbeperkingen en de rol van de verzekeringsarts bij het onderkennen van uitkeringsfraude. Tevens wordt aandacht besteed aan de verzekeringsgeneeskundige richtlijnontwikkeling en de vorming van mediprudentie.


Mr. W.A. Faas
Jim Faas is verzekeringsarts en jurist en werkzaam als medisch adviseur bij UWV directoraat Bezwaar en Beroep te Amsterdam.
Interface Showing Amount
U kunt door de volledige tekst zoeken naar alle artikelen door uw zoekterm in het zoekveld in te vullen. Als u op de knop 'Zoek' heeft geklikt komt u op de zoekresultatenpagina met filters, die u helpen om snel bij het door u gezochte artikel te komen. Er zijn op dit moment twee filters: rubriek en jaar.