Zoekresultaat: 2 artikelen

x
De zoekresultaten worden gefilterd op:
Tijdschrift StAB x
Titel

Ruimtelijke ordening: ABRvS 8 december 2004, nr. 200308003/1, Zuid-Holland/streekplan ‘Zuid-Holland Oost’.

Tijdschrift StAB, Aflevering 01 2005
Trefwoorden Het streekplan is een integrale herziening van het vorige streekplan en de streekplanherzieningen. Als gevolg hiervan zijn het vorige streekplan en de streekplanherzieningen vervallen en dus ook de daarin opgenomen besluiten dan wel de concrete beleidsbe, zijn deze onderdelen als onderdeel van de integrale herziening bij het bestreden besluit opnieuw vastgesteld. Indien deze onderdelen door
Auteurs Redactie

Redactie
Titel

Ruimtelijke ordening: ABRvS 1 december 2004, nr. 200402094/1, Apeldoorn/bouwvergunning.

Tijdschrift StAB, Aflevering 01 2005
Trefwoorden De rechtbank heeft terecht overwogen dat ten tijde van het nemen van het besluit in primo, waarbij bouwvergunning voor de bouw van recreatiewoningen op een recreatieterrein werd geweigerd, onvoldoende was gegarandeerd dat de recreatiewoningen bedrijfsmatig zouden worden geëxploiteerd.
Auteurs Redactie

Redactie
Interface Showing Amount
U kunt door de volledige tekst zoeken naar alle artikelen door uw zoekterm in het zoekveld in te vullen. Als u op de knop 'Zoek' heeft geklikt komt u op de zoekresultatenpagina met filters, die u helpen om snel bij het door u gezochte artikel te komen. Er zijn op dit moment twee filters: rubriek en jaar.