Zoekresultaat: 11 artikelen

x
De zoekresultaten worden gefilterd op:
Tijdschrift StAB x Jaar 2017 x

  Hoogspanningsleiding. Gezondheidsschade.

  Weigering omgevingsvergunning vanwege mogelijke verdichting en aantasting zichtlijnen. Rekening houden met vergunningvrij bouwen. Voorschriften bij omgevingsvergunning.


Mr. R. Veenhof

  Publicatie niet concreet genoeg, geen onderzoeksplicht aspirant-koper.

  Erfpacht, passieve voorzienbaarheid, normaal maatschappelijk risico.

  Degene die stelt dat de vergunning is vervallen, dient daarvoor primair feiten en omstandigheden aan te voeren die een begin van bewijs opleveren voor de juistheid van de stelling.

  Vergunninghouder kan niet als overtreder worden aangemerkt nu niet op voorhand (op grond van een overeenkomst met de drijver van inrichting) vaststaat dat zij reële zeggenschap heeft over de activiteiten van de inrichting en het daarmee in haar macht heeft om handelen in strijd met artikel 17.2 WMB te voorkomen.


Rut Wingens

  Bestemmingsplan transformatiegebied. Relativiteitsvereiste. Ladder duurzame verstedelijking. Toekomstige ruimtelijke ontwikkelingen.


Tycho Lam

  Schade kan meer dan één oorzaak hebben.

  Normaal maatschappelijk risico. Drempel 5%.


Berthy van den Broek
Interface Showing Amount
U kunt door de volledige tekst zoeken naar alle artikelen door uw zoekterm in het zoekveld in te vullen. Als u op de knop 'Zoek' heeft geklikt komt u op de zoekresultatenpagina met filters, die u helpen om snel bij het door u gezochte artikel te komen. Er zijn op dit moment twee filters: rubriek en jaar.