25429248_covr Rss

Crimmigratie & Recht

Crimmigratie & Recht is een juridisch tijdschrift op het gebied van crimmigration. Crimmigration is een recente ontwikkeling in het recht waarbij vreemdelingenrecht en strafrecht afwisselend of naast elkaar worden gehanteerd om migratie te reguleren of de positie van migranten te beïnvloeden. De inhoud van het tijdschrift wordt gevormd door artikelen over de gevolgen van de kruisbestuiving tussen deze twee rechtsgebieden en door bijdragen over de rechtspraak, wetgeving en literatuur op dit terrein. Ook bijdragen uit de (rechts)sociologie, antropologie of psychologie kunnen een plaats vinden in dit tijdschrift.

Vragen aan de redactie en teksten voor bijdragen kunt u mailen naar redactiesecretaris Tessa Geul via het e-mailadres info@mata-biak.nl. Ook de Auteursinsructie (Nederlandstalig en Engelstalig) is op te vragen bij de redactiesecretaris.

Abonnementsprijzen

Klik hier voor de productpagina met abonnementsprijzen van dit tijdschrift

Redactie

mr. E.H.M. Druijf, mr. dr. L.A. van Noorloos, mr. A. Pahladsingh, prof. mr. P.R. Rodrigues, prof. dr. R.H.J.M. Staring (hoofdredacteur), mr. M.F. Wijngaarden, en prof. mr. dr. M.A.H. van der Woude (hoofdredacteur)