PROCES

Article

Van onbegonnen werk naar professionele ­ruimte!

Auteurs Jacqueline Bosker en Jaap A. van Vliet
DOI
Auteursinformatie

Jacqueline Bosker
Jacqueline Bosker werkt als lector Werken in Justitieel Kader bij Hogeschool Utrecht en is lid van de redactie van PROCES. Zij werkte van 1999 tot en met 2012 bij Reclassering Nederland. In de marge van redactievergaderingen van PROCES kon Ad bezield vertellen over zijn jaren bij de reclassering en over hoe er in die tijd werd gewerkt.

Jaap A. van Vliet
Jaap van Vliet werkte vanaf 1983 onder meer als leidinggevende Sociaal Psychiatrisch Werk bij de reclassering en herkende Ad als een eigenzinnige en steeds kritische leidinggevende. Sinds 1999 maakte hij ook deel uit van de redactie van PROCES en leerde zo Ad beter kennen. Jaap deelde, en deelt nog steeds, Ads kritische blik op de organisatie en werkwijze van de reclassering.

Om de rest van dit artikel te lezen moet u inloggenHeeft u een registratiecode ontvangen maar nog geen toegang? Activeer dan hier uw code.

Weet u uw wachtwoord niet meer? Nieuw wachtwoord aanvragen.

Toegang tot dit losse artikel kopen

Voor een vast bedrag van € 17,50 (excl. btw) koopt u 24 uur online toegang tot dit artikel. Met deze 24 uur toegang kunt u een artikel online raadplegen en in PDF downloaden en printen.
Per mail ontvangt u een activatiecode waarmee u 24 uur toegang tot het artikel kunt activeren.

24 uur toegang € 17,50 (excl. btw)

Uw aankoop activeren

Heeft u een activatiecode, dan kun u uw product hier activeren.