Netherlands Journal of Legal PhilosophyAccess_open

Artikel

Bespreking en aankondiging: G.M.A. van der Heijden, Een filosofie van behoorlijk bestuur. Een verklaring voor de juridische en maatschappelijke functie van de beginselen van behoorlijk bestuur (diss. Amsterdam UvA),

Deventer: W.E.J. Tjeenk Willink 2001,

Auteurs
Toon PDF
Statistiek Citeerwijze
Dit artikel is keer geraadpleegd.
Dit artikel is 0 keer gedownload.
Aanbevolen citeerwijze bij dit artikel
J.G. Sijmons, "Bespreking en aankondiging: G.M.A. van der Heijden, Een filosofie van behoorlijk bestuur. Een verklaring voor de juridische en maatschappelijke functie van de beginselen van behoorlijk bestuur (diss. Amsterdam UvA),", Netherlands Journal of Legal Philosophy, 2, (2003):

Dit artikel wordt geciteerd in


Print dit artikel
Button_em