DOI: 10.5553/AP/259034892023005004001

Afwikkeling PersonenschadeAccess_open

Redactioneel

Redactioneel

Auteurs
DOI
Toon PDF Toon volledige grootte
Auteursinformatie Statistiek Citeerwijze
Dit artikel is keer geraadpleegd.
Dit artikel is 0 keer gedownload.
Aanbevolen citeerwijze bij dit artikel
F.Th. Peters, 'Redactioneel', Afwikkeling Personenschade 2023-4, p. 71-71

Dit artikel wordt geciteerd in

   Voor u ligt alweer het laatste nummer van AP van 2024. Een mooi nummer met bijdragen van redactielid Inkie Stoop en Yorick Boendermaker, Yoni Bosschaert en het tweede deel van het tweeluik van Coen de Koning. Ook de boekbespreking van Bert de Hek, de signaleringen door Romy Schellevis en de tv-recensie van ondergetekende leveren hopelijk de nodige inspiratie op voor uw (letselschade)praktijk.

   Als redactie kijken wij terug op een boeiend jaar. We namen afscheid van redactiesecretaris Wilma Jansen van der Sligte die vele jaren onze steun en toeverlaat was, mochten Melissa de Groot, Mirjam Spruit en Inkie Stoop verwelkomen als nieuwe redactieleden en kregen met Tessa Geul een nieuwe bevlogen redactiesecretaris. De veranderingen zorgden voor een nieuwe impuls en met veel plezier hebben wij het afgelopen jaar samengewerkt om uw kennis van de letselschadepraktijk in de breedste zin des woords op peil te houden en/of te verrijken.

   Ik wil ook de belangrijke bijdrages van de overige redactieleden Marco Zwagerman, Bert de Hek, Nadia Haase, Erwin Audenaerde en Annemiek van Reenen-ten Kate niet onvermeld laten. Dank ook aan alle auteurs. Dankzij hun input zijn wij in staat ieder kwartaal weer een interessant nummer uit te brengen.

   De redactie gaat ook in 2024 met veel plezier voor u aan de slag. De eerste nummers voor 2024 staan al in de steigers. Aarzel vooral niet om contact met ons op te nemen als u een idee heeft voor een te behandelen onderwerp, als u wilt reageren op een van onze gepubliceerde artikelen of als u zelf een artikel wilt schrijven. Namens de redactie wens ik u fijne feestdagen!

   Francie Peters


Print dit artikel